Žaliavalgiškos tartaletės

Žaliavalgiškos tartaletės

Receptas 5 tartaletėms

 

Pagrindui reikės:

50g anakardžių

50g migdolų

4š. agavų sirupo

 

Šokoladiniam sluoksniui reikės:

110g mirkytų anakardžių

5š. augalinio pieno

3š. nesaldžios kakavos

3š. agavų sirupo

 

Kaip gaminti:

1. Šokoladiniam sluoksniui reikalingus anakardžius užmerkite ir palikite nakčiai (arba mažiausiai 2val.)

2. Pagrindui reikalingus ingredientus sudėkite į smulkintuvą ir sumalkite iki vientisos masės. Šią masę sudėkite į aliejumi pateptas formeles (mes naudojome metalines tartalečių formeles). Formeles bent pusvalandžiui sudėkite į šaldymo kamerą.

3. Mirkytus anakardžius ir visus kitus šokoladiniam sluoksniui reikalingus ingredientus smulkintuvu sumalkite iki vientisos kreminės masės.

4. Šokoladinį sluoksnį sudėkite į tartaletes ir įdėkite į šaldymo kamerą pusvalandžiui.

5. Rekomenduojame tartaletes išimti iš šaldymo kameros 5min prieš jas ragaujant.

Skanaus!

 

Už receptą dėkojame Eglei Bartkutei.