Maltinukai su morkomis, avinžirniais ir bolivine balanda

Maltinukai su morkomis, avinžirniais ir bolivine balanda
Reikės:
3 virtų morkų
pusės puodelio avinžirnių
pusės puodelio bolivinės balandos kruopų
kario prieskonių
kalendros
aliejaus kepimui
kukurūzų trupinių ar džiuvėsėlių
sojų padažo
šaukšto tahinio pastos arba riešutų sviesto
 
Gaminimas:
Sutrinkite virtas morkas, avinžirnius (virtus arba mirkytus) ir visus prieskonius šakute. Trintuvu sutrinkite gerai išmirkytas arba virtas ir atvėsintas bolivinės balandos kruopas. Viską sumaišykite. Įdėkite kukurūzų ar džiūvėsėlių tirštai konsistencijai gauti, formuokite norimo dydžio maltinukus ir kepkite. Siūlome patiekti su salotomis, daržovių ar kruopų garnyru arba tiesiog dėti ant duonos. Skanaus!


Receptas ir nuotrauka - iš Magic Mushrooms.