Grikių lietiniai su pievagrybiais ir tofu

Grikių lietiniai su pievagrybiais ir tofu

Ingredientai tešlai: 

½  stiklinės grikių miltų 

¾ stiklinės vandens 

⅔ stiklinės sojų pieno 

Šaukštelis aliejaus 

Druska, pipirai

Aliejus kepimui 

 

Įdarui reikės: 

220 g (3 stiklinių) pievagrybių 

90 g tofu 

Saujos špinatų

Šaukšto sojos padažo 

Pipirų 

Šaukštelio česnako 

Šaukšto mielių dribsnių (pasirinktinai)

¼- ⅓ stiklinės sojos pieno

Aliejaus kepimui 

 

Gaminimas:

Visus tešlos ingredientus gerai sumaišyti. Lietinius kepti ant įkaitintos keptuvės su nedideliu kiekiu aliejaus. 

Supjaustyti pievagrybius, tofu susmulkinti į mažus gabalėlius. Pakepti porą minučių nedideliame kiekyje aliejaus ant vidutinės ugnies. Įdėti špinatų, sojos padažą, prieskonius ir įpilti sojų pieno. Viską kepti apie 3 min. Paruoštą įdarą dėti į lietinius. 

 

Skanaus!