Chilli sin carne

Chilli sin carne

2 -3 porcijoms reikės:

2 raudonųjų svogūnų

1 didelės skiltelės česnako

1 didelės morkos

2 žaliųjų paprikų

1 skardinės konservuotų kukurūzų

1 skardinės raudonųjų pupelių

jelapeno pipiro gabalėlių (jei mėgstate aštrumą)

2 skardinių smulkintų pomidorų savo sultyse

pusės stiklinės alaus

maltų aštriųjų pipirų, maltos kalendros

 

Gaminimas:

Smulkiai supjaustykite česnaką ir svogūnus, apie 4 minutes pakaitinkite keptuvėje. Susmulkinkite morką, sudėkite į keptuvę. Supilkite alų. Net jei patiekalo ragaus ir vaikai, nesijaudinkite dėl alkoholio – jis išgaruos verdant, liks tik malonus salyklo prieskonis. Po 10 minučių įdėkite smulkiais gabaliukais pjaustytas žaliąsias paprikas ir pipirus bei supilkite abi skardines pomidorų. Praėjus dar 5-6 minutėms sudėkite pupeles ir kukurūzus bei likusius prieskonius. Viską patroškinkite dar 7-10 minučių ant lėtos ugnies. 

Rekomenduojame patiekti su ryžių garnyru. 

 

Skanaus!