auGalingi pusryčių blynai

auGalingi pusryčių blynai

Turime ir šio recepto video! Peržiūrėti jį galite čia: Blynai – Receptas – Tapk auGalingas

 

Reikės:

240 ml sojų pieno

1 a. š. obuolių acto

120 g miltų

2 v. š. klevų sirupo

1 a. š. kepimo miltelių

½ a. š. cinamono (pasirinktinai)

1 v. š. aliejaus

druskos

 

Paruošimas:

 

  • Sojų pieną sumaišykite su actu ir palikite 5 minutėms.

  • Sudėkite miltus, klevų sirupą, kepimo miltelius, cinamoną, aliejų bei žiupsnelį druskos. Išmaišykite ir palikite tešlą 10 minučių.

  • Blynus kepkite apie porą minučių iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

  • Patiekite su savo mėgiamomis uogomis ir klevų sirupu. Skanaus!